Vår historia 

Vi har funnits sedan 2016.

Rosa Gynekologmottagning har sedan 2016 varit en aktiv verksamhet som bedriver specialiserad gynekologisk vård för kvinnor i alla åldrar. Sedan 2019 flyttade vi till en nyrenoverad lokal i Vällingby Läkarhus 1. Vi är privatägda men på uppdrag av Region Stockholm vilket innebär att vi följer samma regler, priser och riktlinjer som har fastställts av dem. Vår verksamhet har ett sammanhållet journalsystem med andra vårdgivare i Stockholm. Vi kan därför på ett smidigt sätt se dina journaler från tidigare vårdgivare om det behövs.

Våra medarbetare

DR. RANGEEN RAFIK HAMAD

Överläkare inom gynekologi och obstetrik och verksamhetschef

Dr. Rangeen bedriver vår specialistmottagning och är därmed mottagningens verksamhetschef. Utöver denna titel är hon överläkare inom gynekologi och obstetrik med över 30 års erfarenhet inom vården. Dr. Rangeen tog sin doktorsexamen år 2010 på Karolinska Institutet med forskningsområdet ‘’Cardiovascular function and biomarkers in women with preeclampsia’’.


Talar svenska, engelska, kurdiska (sorani) och arabiska.

GYNEKOLOG

Specialistläkare i gynekologi

Specialist gynekolog som arbetar deltid på mottagningen sedan 2022. Hos henne kan du få hjälp med olika gynekologiska besvär och sjukdomar. 


Talar svenska och engelska.

Hiba

Undersköterska

Hiba är mottagningens undersköterska och receptionist. Hon är den första som bemöter dig inför ditt läkarbesök och strävar alltid efter att uppfylla dina behov och förväntningar. Hon hanterar även tidsbokning, kassaregistrering och andra ärenden.  


 Talar svenska och arabiska.

 
SOZ OMAR

Administrativ chef

Soz är klinikens administrativa chef. På mottagningen hanterar hon samtliga administrativa ärenden samt mycket annat bakom kulisserna. För affärsförfrågningar och övriga företagsärenden hänvisar vi till henne. Hon finns inte på plats i kliniken, därför hänvisar vi samtliga företagare som vill komma i kontakt med oss att skicka oss ett mail till info@rosagynekologmottagning.se


Talar svenska, engelska och kurdiska (sorani). 

Alla kvinnor är välkomna.

Alla kvinnor är välkomna till oss oavsett bakgrund och etnicitet. Vi erbjuder en rad olika gynekologiska behandlingar och undersökningar, läs mer här. Vi har under dessa år hjälpt tusentals kvinnor i Stockholm med olika gynekologiska bekymmer och besvär. Under Omdömen finner du våra otroligt fina recensioner av våra patienter som besökt oss under åren.